Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på SKÄRGÅRDSHOTELLET I NYNÄSHAMN AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

SKÄRGÅRDSHOTELLET I NYNÄSHAMN AB

Verksamhetsbeskrivning:

Skärgårdsinspirerat hotell med konferensmöjligheter. Nära till hamnen.

På sluttningen ovanför hamnen i Nynäshamn med härlig utsikt över Mysingen ligger Skärgårdshotellet, mellan stadens centrum och hamnen med färjetrafik, fiskehamn och småbåtsmarina.
Nära Stockholm - vid havet - mitt i centrum.

Våra hotellrum är ljusa och bekväma och vårt klassiska sjömärke sitter på väggen. Flera av rummen har balkong med utsikt över Mysingen med Bedarön samt hamnen med de pittoreska hamnbodarna.

Vår målsättning är att bli Stockholms mest prisvärda hotell för konferenser. Det strävar vi efter med våra ledord som är enkelhet, kostnadsmedvetenhet och omtanke.

Service och kvalitet ligger oss varmt om hjärtat och tack vare vår lilla storlek är flexibiliteten hög. Skärgårdshotellet ger dig den familjära känslan där du som gäst odelat får vår uppmärksamhet. Vi tror det ökar utsikten för en lyckad konferens, där du i lugn och ro kan dra upp riktlinjer för framtiden.

Företagsinformation:

Org.Nr

556700-2380

Län

Stockholms län

Besöksadress

Kaptensgatan 2, 149 31, NYNÄSHAMN

Telefon

08-52011120

E-post

info@skargardshotellet.com

Fax

08-52010572

Specialitet:

Upplevelser förenar människor och blir till gemensamma minnen, det är en investering i er själva Hos oss finns den naturliga kopplingen till havet och skärgården, vi har något för både sjöbusar och landkrabbor, vare sig ni önskar små, stora, lugna eller fartfyllda aktiviteter. Hos oss finner ni bl.a. fiskesafari, ölprovning och chokladprovning.