Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på SMÖGEN MARIN AB. Båt i Västra Götaland upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Speedway i Sverige

SMÖGEN MARIN AB. Båt i Västra Götaland

Verksamhetsbeskrivning:

Båt i västra götaland.

 

Båt i västra götaland. I vår välfyllda butik, showroom och begagnat hall kan du i lugn och ro titta på en båt i västra götaland och bl.a. begagnade båtar och motorer , vårt breda Watski sortiment, men även produkter från andra märken som, D.A.D och Holebrook mm. Det finns även en rad nya båtar uppställda för visning i vårt showroom. Vi levererar nordiska kvalitetsbåtar från Buster i västra götaland och Yamarin i västra götaland. Den mångsidiga modellserien Yamarin omfattar modeller från små öppna båtar till planande färdbåtar.
Modellseriens tyngdpunkt är förlagd till klassen öppna båtar på 4-6 meter. 
Sugen på en allround båt i västra götaland för sommarstugan? En fiskebåt som tål hård behandling? Vårt breda sortiment innehåller Bustermodeller för alla tänkbara användnings-områden på hav och sjöar.
Buster uppskattas särskilt bland yrkesfolk som ska utföra sitt arbete.
Vi har testat Buster i västra Götaland under svåra förhållanden och klarat sig med flygande resultat. Bekanta dig med Buster och Yamarin på Smögen Marin i västra Götaland.

Smögen Marin är en exklusive återförsäljare av Yamahamotorer i Västra Götaland . För miljoner av människor som älskar sjön och för den stora skara människor som har sjön som arbetsplats har det alltid varit något speciellt med Yamaha. Någonting pålitligt och förtroende-ingivande och ändå spännande. För mer information om Yamahamotorer  i västra Götaland eller kanske om Yamarin i västra götaland, hör av er till Smögen Marin så hjälper vi er.

Företagsinformation:

Org.Nr

556610-9574

Län

Västra Götalands län

Besöksadress

KLEVEN 19, 456 51, SMÖGEN

Telefon

0523-71200

E-post

info@smogenmarin.se

Fax

0523-270709

JanHansson,VD/HögstAnsvarig-

0523-270709

0523-270700

Bilder:

Slogan:

Smögen Marin Specialist På Båt i Västra Götaland

Specialitet:

Yamarin, Buster, Yamahamoter i Västra Götaland