Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Smögens Kulinariska & Service AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Catering Smögen

Smögens Kulinariska & Service AB

Verksamhetsbeskrivning:

Catering i Smögen. Välkommen till Smögens Kulinariska & Service AB.

Besök gärna våran hemsida för mer information.

Företagsinformation:

Org.Nr

556888-3036

Län

Västra Götalands län

Besöksadress

Sälebådsvägen 27, 456 50, SMÖGEN

Telefon

0723-144553

E-post

smogenskulinariska@gmail.com

Allmän beskrivning:

Catering i Smögen– för alla tillfällen


Såväl för familjen, vänner och företag. Avhämtning, uppdukning eller servering
Allt enligt era önskemål

Smögens Kulinariska erbjuder catering för alla tillfällen. Såväl för familjen, vänner, företag, föreningar och andra verksamheter.

Vi står för matglädje och kvalitet och förenklar tillvaron för er då vi kan arbeta med individuella lösningar och helhetskoncept efter era behov och det finns ett kontaktnät av samarbetspartners runt oss. En bra service baserad på ett förtroende hos kunden, genom ett bra bemötande, hög leveranssäkerhet och tillgänglighet är viktigt för oss.

Vi jobbar med rena smaker främst från norden med inslag från Medelhavet och övriga världen. Vi har erfarenhet från familjehögtider som födelsedagar, bröllop, begravningar, konfirmationer och dop, men även lite större events som invigningar med mingel.

I vårt utbud finns allt från fisk, skaldjur, kött, vegetariskt, samt specialkost så som vid allergier och intolerans eller vid andra önskemål som GI, LCHF.

Om det finns lokala bra råvarualternativ så använder vi det i första hand. Vi kan erbjuda både varma och kalla rätter, husmanskost, förrätter, huvudrätter, efterrätter, smörgåstårtor, tårtor och andra bakverk. Bufféer av olika slag är vår specialitet.

Produktutveckling

Behöver ni hjälp med produktutveckling gör jag det på uppdrag. Jag har 20 års erfarenhet från produktutveckling inom livsmedelsindustrin. Det innebär allt från idé till färdig produkt såsom provberedning, analyser, innehållsdeklarationer, processbeskrivningar, produktionsrecept, produktspecifikationer, planerat och genomfört provkörningar och allergifrågor.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Smögens Kulinariska & Service AB. Catering i Smögen

Specialitet:

Catering i Smögen