Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Söderköpings Återvinning upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Secondhand Söderköping

Söderköpings Återvinning

Verksamhetsbeskrivning:

Secondhand Söderköping. Välkomna till Söderköpings Återvinning.

Söderköpings Återvinning drivs som en ideell förening där kyrkorna, olika organisationer, föreningar och privatpersoner ingår, med stöd av arbetsförmedlingen.

I en 500 kvadratmeter hyrd lokal på Fixområdet sker försäljning av skänkta saker. Här har Återvinningen funnits sedan 17 december 1999. Återvinningen har också flera rum för mindre reparationer och en syatelje´ samt snickarverkstad.

Lager finns i ett gammalt militärförråd i Klevbrinken på cirka 900 kvm.Här är också loppmarknad under sommarhalvåret. Inte bara en kvalitetsloppis i jätteformat. Återvinningen fungerar också som en hjälporganisation och är en arbetsplats för 10 personer. Söderköpings Återvinning har tre verksamhetsområden , biståndsarbete , miljöfrågor/återvinning, samt arbete/sysselsättning.

På Fixområdet har Söderköpings Återvinning funnits i 10 år i sin nuvarande form. Här finns tusentals prylar för hem och hushåll samt möbler , en sk. secondhand shop

Hela överskottet går till hjälpändamål, mycket pengar har skänkts till hjälporganisationer i Sverige och till Världens Barn, men den stora biten - och drivkraften för hela verksamheten - är hjälp till Söderköpings lettiska vänort Talsi med omnejd. Mottagare av stöd är åldringar, äldreboende ,och privata familjer. Med ett Lettiskt kontaktnät fördelas resurserna där de gör mest nytta. Tacksamheten hos mottagarna kan inte i ord beskrivas , behoven är stora.

Företagsinformation:

Org.Nr

825003-6939

Län

Östergötlands län

Besöksadress

Ringvägen 44, 614 33, SÖDERKÖPING

Telefon

0121-12915

E-post

atervinningen@telia.com

Allmän beskrivning:

Vid några tillfällen årligen har vi utförsäljning av lite udda saker men även av fullt fungerande saker som soffor , skrivbord , bokhyllor.

Vi har en mängd prylar och verktyg. Utemöbler i trä och plast. Bord, stolar prydnadssaker. Möbler sorteras och en del går till snickeriet för mindre reparationer, andra möbler körs till Klevbringens Lettlandsförråd vissa till Loppis. En del av möblerna säljs på Second Hand vid Fixpunkten.

Orsaken till gåvorna är många , det kan vara att man flyttar till mindre, renoverar eller flyttar tillsammans . Söderköpings Åervinningen tar tacksamt emot gåvorna. En ideell verksamhet där överskottet går till Lettland i form av frakt av kläder, möbler sjukvårdsutrustning, sängar, bord, stolar, bokhyllor mm. till behövande.

Slogan:

Välkommen till Söderköpings Återvinning. Secondhand Söderköping

Specialitet:

Secondhand Söderköping