Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Södra Avenyn AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Psykiatri i Helsingborg

Södra Avenyn AB

Verksamhetsbeskrivning:

Psykiatri i Helsingborg. Södra Avenyn AB jobbar bla med Psykiatri i Helsingborg med omnejd. Vi utför tjänster som Depressioner, Sömnsvårigheter, Ångest, Vårdtjänster och vårdpersonal, Utbrändhet, Stressträning, Konsultationer, Körkortstillstånd, Privatläkare, Specialiteter, Ångestsjukdomar, Slmnstörningar, Posttraumatiska stresstillstånd, Utmattningssyndrom, Familjebehandling för barn och ungdomar med övervikt, Beroenden, Alkohol, Tablett, Neuropsykiatriska utredningar och behandlingar, Körkortsintyg, Handledning, Konsultationer och föreläsiningar för mer information om Psykiatri i Helsingborg och hur vi jobbar vänligen besök vår hemsida på www.sodraavenyn.se eller slå en pling

 

Avenymodellen

De flesta människor har en eller flera människor omkring sig som är betydelsefulla. Därför föreslår vi alltid våra klienter att bjuda med någon närstående till första mötet. Det kan vara, syskon, föräldrar, partner, barn, vänner, arbetskamrater. Den som vill komma ensam gör naturligtvis det.
Vi kan också erbjuda ett besök enligt Avenymodellen. Det innebär att du och eventuella närstående får träffa två behandlare med olika yrken och olika terapeutisk inriktning. Tillsammans delar vi din – eller er - berättelse genom att en av oss ställer frågor och den andre lyssnar. Medan du lyssnar pratar vi behandlare därefter med varandra om vi vad vi hört, tänkt, känt och möjligen förstått; vi kallar det reflektion. Du hör på och ger därefter dina kommentarer till vårt samtal. Det vi missförstått kan rättas till, det vi förstått tar vi vara på. Sedan pratar vi tillsammans om olika vägar till behandling och tar ett gemensamt beslut om det. Kanske vi kommer fram till att vi behöver synpunkter från ytterligare någon i vårt team. Då bjuds hon eller han in till nästa besök.
Det första mötet på Södra Avenyn kan se ut på olika sätt. Du kan möta en ensam behandlare precis som på en vanlig mottagning.

Företagsinformation:

Org.Nr

556754-7848

Län

Skåne län

Besöksadress

Nedre Nytorgsg. 13, 252 26, HELSINGBORG

Telefon

042-4001750

E-post

info@sodraavenyn.se

Allmän beskrivning:

 

Körkortsintyg.

Vi skriver körkortsintyg till Transportstyrelsen för att styrka alkohol- och drogfrihet.
Inför det första intyget krävs två besök, därefter vanligen ett besök när intyget skall förnyas. Prover, såväl blod- som urinprover, tas på DrogFörebyggande Centrum
Besök och provtagning för körkortsintyg räknas inte som sjukvård och måste därför bekostas av klienten själv.
Intyget räknas som tjänst och är momsbelagt.
Ring 042-4001750 för vidare information.

--------------------------------

Studiecirkel.

Vi startar återigen en nybörjarcirkel för kvinnor med övervikt och ett BMI på mellan 25 och 35.
Vi läser ”Hjärnkoll på vikten” skriven av Martin Ingvar och Gunilla Eldh.
Cirkeln omfattar 8 ggr.
Första gången blir onsdagen den 15 februari kl 16-17.30 och därefter träffas vi varannan vecka, dvs onsdagar ojämna veckor.
Cirkelledare är Yvonne Wallberg-Andersson och Inger Blennow

Kostnad för cirkelns 8 gånger är 1000 kr.

Anmälan: antingen per mail till inger.blennow@gmail.com eller per telefon: 042-4001753 altnernativt 042-4001752.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Södra Avenyn i Helsingborg

Specialitet:

gruppterapi, depressioner, samtalsterapi

Branscher: