Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på SOF FÖRSÄLJNINGS AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bokhandlare Kalmar

SOF FÖRSÄLJNINGS AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bokhandlare Kalmar 
Naturbokhandeln grundades under namnet Stenhusa bod av Staffan och Ingegerd Rodebrand år 1981, på samma plats och i samma lokaler som fortfarande används. Begreppet "Stenhusa bod" har levt kvar och än idag kallas Naturbokhandeln för "boden" av somliga. År 1991 köptes Naturbokhandeln av Sveriges Ornitologiska Förening som sedan 2010 också har sin kansli på gården.

Naturbokhandeln är en unik butik i sitt slag. På få ställen i världen kan man se på och bläddra i så många böcker som handlar om fåglar, djur, natur och resor. Dessutom är Naturbokhandeln en av Sveriges största återförsäljare av kvalitetskikare.

Det bästa av allt är att det överskott som verksamheten skapar går direkt till Sveriges Ornitologiska Förenings arbete för fågelskydd och för att intressera fler människor att titta på allt spännande som finns i naturen.

Vi är mycket stolta över vår försäljningsverksamhet. Det betyder mycket för fågelskyddet och därför brukar vi säga:

 Handla för fåglarna -
handla på Naturbokhandeln!

Företagsinformation:

Org.Nr

556298-2420

Län

Kalmar län

Besöksadress

STENHUSA GÅRD, 380 62, MÖRBYLÅNGA

Telefon

0485-44440

E-post

info@naturbokhandeln.se

Allmän beskrivning:

Bokhandel är en näringsgren för försäljning av böcker och andra förlagsprodukter, från förlag till konsument. Den kan grovt indelas i grossist- och detaljhandel, med vissa branschstödjande funktioner som bokmässor, kataloger och tidskrifter. Butikerna är i ökande grad organiserade i rikstäckande butikskedjor.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till SOF FÖRSÄLJNINGS AB

Specialitet:

Bokhandlare Kalmar