Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Sofies Hår & Makeup upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Makeup i Trelleborg

Sofies Hår & Makeup

Verksamhetsbeskrivning:

Makeup i Trelleborg. Välkomna till Sofies Hår & Makeup!

Ni har kommit till Sofies Hår & Makeup som ligger i Trelleborg. Vi är specialister när det gäller Klippningar och även när det gäller Makeup. Behöver du en rejäl Makeup innan du ska till något evenemang eller fest så kan jag hjälpa er med det. Behöver ni göra er fina med en klippning kan jag även då stå till tjänst! Vi har även Kurser här för er som är intresserade av att lära sig!

Är ni intresserade? Tveka inte då att kontakta oss på vårt telefonnummer! För ytterligare frågor eller funderingar kan ni mer än gärna maila in till och också. 

Mycket Varmt Välkomna till Sofies Hår & Makeup!

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

ÄNGSNYCKELVÄGEN 20, 231 31, TRELLEBORG

Telefon

0410-40354

E-post

sofie@sofiesharmakeup.se

Mobil

070-466 06 28

Allmän beskrivning:

Allmänt om Smink:
Smink, make up eller samlingsordet kosmetika är alla namn på den kategori produkter som appliceras på hud, ögonfransar, naglar, läppar, ögonbryn och i vissa sammanhang övriga kroppen, i syfte att förändra och/eller förbättra utseendet hos bäraren.
Smink används i princip alltid då människor uppträder inför andra, exempelvis på teater, film och TV. Även håret "sminkas" genom att det färgas på olika sätt och sätts upp i olika frisyrer.
I alla tider har människor målat sig på olika sätt, dock i olika syften. I urfolksstammar målade sig män och traditionellt hela kroppen med ockra, medan i den nutida västvärlden används färger sparsamt, mest i syftet att försköna befintliga ansiktsdrag på ett naturligt sätt. Dagens sminkprodukter är betydligt mer förfinade, finns i fler beredningsformer och allt eftersom modet har ändrat sig behöver man idag mycket god precision om man ska följa den nutida traditionella sminkningstekniken. Man bör ej låna varandras smink.

Slogan:

Välkomna till Sofies Hår & Makeup!

Specialitet:

Makeup i Trelleborg