Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på SOLNA INVEST AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

BOKFÖRING STOCKHOLM

SOLNA INVEST AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bokföring Stockholm. Kontakta SOLNA INVEST AB idag för professionell hjälp med skatt, moms, löner, redovisning och bokföring i Stockholm med omnejd. Vi är experter med lång erfarenhet inom ekonomi, ekonomistyrning, redovisning, bokföring och de ekonomiska lagar och frågeställningar som kan uppstå kring detta.

Hos oss får du alltid professionell och kvalitativ hjälp med ekonomistyrning, löner, moms, skatt, redovisning och löpande bokföring i Stockholm med omnejd.

SOLNA INVEST AB hjälper dig med allt från starten. Under bolagets olika tillväxtstadier sköter vi på SOLNA INVEST AB den löpande bokföringen samt redovisningen, presenterar prognoser, upprättar bokslut med tillhörande årsredovisningar, handhar kontakten med auktoriserade eller godkända revisorer samt upprättar självdeklarationer för såväl bolaget som den enskilde delägaren.

Företagsinformation:

Org.Nr

556890-2950

Län

Stockholms län

Besöksadress

ÖREGRUNDSGATAN 3, 115 59, STOCKHOLM

Webbsida

solnainvest.se

Telefon

08-23 66 88

E-post

info@solnainvest.se

Mobil

070-794 94 10

Fax

08-23 66 80

Allmän beskrivning:

Vi erbjuder ett stort antal tjänster som vi sedan skräddarsyr för just ditt företags behov. Vårt mål är att förenkla och förbättra hela ekonomiprocessen för ditt företag så att ni får tid att fokusera på det ni är bra på, samtidigt som ni stärker kontrollen över ekonomin. Att vi strävar efter att göra det så kostnadseffektivt som möjligt, är bara en bonus för dig.

Kontakta SOLNA INVEST AB redan idag för professionell hjälp med importfrågor och exportfrågor, skatt, moms, löner, redovisning och bokföring i Stockholm med omnejd.
 

Slogan:

VÄLKOMMEN TILL SOLNA INVEST AB!

Specialitet:

REDOVISNING & BOKFÖRING STOCKHOLM