Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Stenbergs Ekonomiservice upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Redovisningskonsulter Österåker

Stenbergs Ekonomiservice

Verksamhetsbeskrivning:

Redovisningskonsulter i Österåker. Jag, Tommy Stenberg, startade min verksamhet som redovisningskonsult redan 1990. Sedan 15 år tillbaka är jag bosatt och har min bas i Österskär. Dessförinnan har jag innehaft anställning  som ekonomichef och även arbetat på revisionsbyrå. Jag har också i många år arbetat med utbildningar på högskolenivå och även genomfört företagsutbildningar.

Under årens lopp har jag skaffat mig stor erfarenhet av olika branscher och företagsformer.  Därför kan jag åta mig allehanda uppdrag inom området redovisning och beskattning. Det kan gälla allt från löpande bokföring till bokslut och upprättande av årsredovisningshandlingar och företagsdeklarationer. Jag hjälper även vid behov till med deklarationer för privatpersoner.

Frågor om ekonomistyrning och effektivisering  av verksamheter tar jag mig också gärna an liksom insats i form av riktade ekonomikurser för företags anställda.

Välkomna att ta kontakt med mig och jag ser fram mot att få erbjuda den hjälp Ni behöver.

Företagsinformation:

Län

Stockholms län

Besöksadress

BORGVÄGEN 27, 184 51, ÖSTERSKÄR

Telefon

08-540 645 36

E-post

tommy.stenberg@bahnhof.se

Mobil

070-526 45 36

Tommy Stenberg Vd/ Högst ansv

070-5264536

Allmän beskrivning:

Sköter ni den löpande bokföringen själva och har allt material hos er? Då kommer vi gärna på besök och arbetar på plats hos er!

Vi kan hjälpa er att upprätta boksluten. Oavsett om det handlar om månads-, kvartals- eller årsbokslut ser vi till att alla siffror kommer på rätt plats så du kan känna dig trygg.

Naturligtvis ordnar vi även årsredovisningen.

Slogan:

Välkommen till Stenbergs Ekonomiservice

Specialitet:

Redovisningskonsulter Österåker, bokföring, redovisning