Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på STIFTSGÅRDEN BREIDAGÅRD. upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Kursgård i Uppsala

STIFTSGÅRDEN BREIDAGÅRD.

Verksamhetsbeskrivning:

Kursgård i Uppsala. STIFTSGÅRDEN BREIDAGÅRD erbjuder rekreation , meditation kan utföras på Breidagård som är en stiftsgård som ägs och drivs av Svenska kyrkan i Uppsala stift. Den är öppen för alla intresserade - både enskilda och grupper.

Breidagård är mer än en kursgård. Det är en miljö för reflektion, fördjupning och rekreation. Här får du vila, växa tillsammans med andra och följa dina tanketrådar i lugn och ro. Vi erbjuder vacker natur med trevliga promenadstråk och på sjön Trehörningen kan du ro med vår träbåt eller paddla kanot. På vintern väntar isen på dina skridskoskär. Det ljusa kapellet är alltid öppet både för din egen och för våra gemensamma andakter, för mer information om kursgård i Uppsala besök gärna hemsidan på www.breidagard.se

Företagsinformation:

Org.Nr

252010-0013

Län

Uppsala län

Besöksadress

Stiftsgården BREIDAGÅRD, 755 97, UPPSALA

Postadress

Box 1314, 751 43, UPPSALA

Telefon

018-363029

E-post

breidagard@svenskakyrkan.se

Leif Cederlöf

leif.cederlof@svenskakyrkan.se

Allmän beskrivning:

Breidagård erbjuder enskilda och grupper möjlighet till andlig fördjupning och rekreation genom Andrum, Retreat, Nära samtal och meditation.

Kursgård i Uppsala. Miljön lämpar sig även bra för mindre arbetslagsträffar, planeringsmöten etc. Uppsala stift har valt att bekosta deltagandet i våra program för den som arbetar ideellt, är förtroendevald eller anställd inom församlingarna inom stiftet. 60 % av Breidagårds verksamhet bygger på denna inriktning, övrig tid är öppen för bokningar av grupper och enskilda som behöver den typ av miljö som vi kan erbjuda.

Bilder:

  • null

  • null

  • null

  • null

Slogan:

VÄLKOMMEN TILL STIFTSGÅRDEN BREIDAGÅRD

Specialitet:

Kursgård i Uppsala, Meditationsgård i Uppsala, Rekreationsgård i Uppsala