Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Suits & Shirts upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Kläder Partille

Suits & Shirts

Verksamhetsbeskrivning:

Kläder Partille. Suits & Shirts. Vi erbjuder skjortor, kostymer, slipsar, flugor, manschettknappar, klockor, hängslen och Herrkläder Partille.
För mer info vänligen besök vår hemsida eller besök oss redan idag.

Märken som vi erbjuder:

Chadburry

Chadburry är ett varumärke som står med ena foten i en värld av anrika traditioner och den andra i en värld av fantasifulla trender. Resultatet blir skjortor, kavajer och kostymer av mycket god kvalité och karaktäristiska uttryck. Tyger, såväl som knappar och andra detaljer, är noga utvalda och samtliga plagg tillverkas i Europa.

Skjortorna finns i såväl klassiskt samt i mer slimmat snitt med lekfulla manschetter och kragar. Kavajer, kostymer samt övriga produkter är relativt figurnära.

Chadburry tillverkar sina skjortor i limiterade serier vilket ger nya modeller varje vecka. Glöm säsongsfärger och modeller som aldrig förändras, hos oss finns det alltid nyheter.

Brogetti

Brogetti gör skjortor som utmanar den traditionella skjortan utan att göra avkall på allt det som gör en kvalitetsskjorta unik. I Brogettis sortiment finner du allt från den enkla skjortan till de mer extravaganta modellerna med dubbelkragar eller trippelkragar.

DAKO

DAKO är en accessoarleverentör med anor från 1930-talet. I deras sortiment finner man det mesta som kan behövas för att göra helhetsintrycket komplett. Slipsar, flugor, plånböcker, kravatter eller manschettknappar är bara ett axplock av vad de erbjuder.

Företagsinformation:

Org.Nr

556699-5998

Län

Västra Götalands län

Besöksadress

GAMLA KRONVÄGEN 7, 433 33, PARTILLE

Telefon

031-444330

E-post

vera.abelmann@gmail.com

Allmän beskrivning:

Om Suits & Shirts

Suits & Shirts är ett koncept utvecklat för att du som kund ska få ut det mesta av din shopping. Vårt mål är att med oklanderlig service klä dig i kvalitetskläder och accessoarer till rätt pris. Vi tror att kläderna säger någonting om vem du är och vad du gör, oavsett om det är måndag förmiddag på kontoret eller den sista skälvande timmen så tror vi att du finner det du behöver hos oss.

Hos oss finner ni skjortor, kostymer, accessoarer och en massa annat. Produktlinjen är under ständig utveckling och för varje säsong tillkommer nya produkter men också nya varianter av tidigare plagg. Skjortor från Chadburry och Brogetti görs i limiterade serier vilket gör att det varje vecka kommer nya skjortmodeller.

Det som för ett antal år sedan var en butik är idag fem butiker och den webbshop du besöker just nu. Du finner oss i Solna, Västerås, Göteborg, Karlskrona, Växjö och Malmö.

Vi hoppas att du ska finna det du söker här, om inte så är du varmt välkommen till någon av våra fysiska butiker för en komplett Suits & Shirts upplevelse.
 

Slogan:

Välkommen till Suits & Shirts

Specialitet:

Kläder Partille