Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på SVEDALA REDOVISNINGSTJÄNST AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Redovisningstjänst i Svedala

SVEDALA REDOVISNINGSTJÄNST AB

Verksamhetsbeskrivning:

Svedala Redovisningtjänst AB - Vi inriktar oss främst på företagare som driver små och medelstora företag, så att de får den professionella hjälp de behöver inom ekonomi och redovisning.

Eftersom Svedala Redovisningstjänst är ett mindre företag med två anställda kan vi ge personlig och snabb service direkt. Inga nya ansikte varje gång, eller tidsödande överkopplingar och sökningar i växel, "så kallad växelvandring".

Med lång erfarenhet och bred kunskap i flertalet branscher erbjuder vi våra kunder allt från enklare konsultation till helhetslösningar av redovisning, bokföring, bokslut, moms och deklaration.

För oss är hög kompetens, stort engagemang och tillgänglighet en självklarhet.

Närheten, vår lokala kännedom och närvaro präglar också vårt sätt att arbeta. Vi tror på nära och utvecklande relationer och ser alltid till ditt företags bästa.

Företagsinformation:

Org.Nr

556261-1185

Län

Skåne län

Besöksadress

Storgatan 17, 233 31, SVEDALA

Webbsida

www.srt-ab.se

Telefon

040-405290

E-post

Srt.ab@telia.com

Fax

040-400693

Allmän beskrivning:

Erbjuder

Vi på Svedala Redovisningstjänst vill aktivt hjälpa dig med att utveckla ditt företag och lämna förslag till förbättringar och kan bland annat erbjuda våra tjänster inom:


• Bokföring
• Redovisning
• Bokslut
• Ekonomisk rådgivning
• Deklarationer
• Moms
• Löner
• Fakturering 

Redovisningskonsult

En redovisningskonsult är en person som självständigt biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning inom redovisning, beskattning och företagande. Omfattningen av arbetsuppgifterna kan variera från att biträda en större eller mindre organisation med delar av bokföringen eller avstämningar av konton till att helt sköta all löpande redovisning, göra årsbokslut och årsredovisning, sköta löner och betalningar samt hantera kontakter med myndigheter.
Det finns två medlemsorganisationer för redovisningskonsulter i Sverige, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF och FAR, branschorganisationen för revisorer och rådgivare. SRF har cirka 6 000 medlemmar varav 4 200 är auktoriserade redovisningskonsulter. FAR har cirka 6 700 medlemmar, varav cirka 4 700 är auktoriserade redovisningskonsulter

Slogan:

Välkommen till SVEDALA REDOVISNINGSTJÄNST AB i Svedala

Specialitet:

Bokföring, Redovisning, Ekonomisk rådgivning, Bokslut, Deklarationer, Moms, Löner, Fakturering, Bolagsbildning och Revision.