Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Svensk Byggtradition upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bygg Karlskrona

Svensk Byggtradition

Verksamhetsbeskrivning:

Bygg Karlskrona. Välkommen Till Svensk Byggtradition.

Vi bygger allt från lösvirkeshus, byggsatser, tillbyggen, renoveringar till större byggnader. Våra kunder är ofta privatpersoner men även bostadsrättsföreningar och företag.
De objekt vi åtar oss har ingen direkt karaktär utan kan vara nytt toppmodernt till äldre byggnader som skall restaureras. Vi utför uppdrag tillsammans med väletablerade underentreprenörer som arkitekter, elektriker, rörmokare mm. Dessa är noga utvalda för att passa in i profilen för våra egna visioner och ideer.
Svensk Byggtradition är ett mindre byggföretag beläget norr om Karlskrona. Namnet kommer från anor om svenska hus som är kända världen över för sin höga kvalitet och genomtänkta lösningar. I svensk bygghistoria var vårt hantverk något vi var stolta över och ibland satte vårt sigill eller namnteckning på liksom en konstnär över sitt verk. Denna tradition vill vi föra vidare men med dagens teknik och krav på hus och fastigheter.

"Vår främsta målsättning är att vi ska ha helt nöjda kunder som inte bara känner att dom får det dom vill ha utan ibland till och med lite bättre."

Mer info hittar ni på www.svenskbyggtradition.se

Företagsinformation:

Län

Blekinge län

Besöksadress

Bottnansmåla 106, 370 30, RÖDEBY

Telefon

0766-431001

E-post

info@svenskbyggtradition.se

Telefon

0766-431001

E-post

info@svenskbyggtradition.se

Bilder:

Slogan:

Välkommen Till Svensk Byggtradition. Bygg Karlskrona

Specialitet:

Bygg Karlskrona