Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på TÄLTSPECIALISTEN FINNVEDEN AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

TÄLTSPECIALISTEN FINNVEDEN AB

Verksamhetsbeskrivning:

Välkommen in till Tältspecialisten Finnveden AB i Gislaved, vi har tält för varje tillfälle! Vi hyr ut tält till privatpersoner och företag i bland annat Hestra, Smålandsstenar, Gislaved, Värnamo, Gnosjö, Anderstorp, Jönköping, Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Göteborg, Båstad, Borås, Ljungby, Växjö och Alvesta.

Vi har ett stort utbud av olika tält, såsom festtält, partytält, mässtält och bröllopstält. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör i form av golv, bord, stolar, bänkset, scenpodie, eventmattor, dekorationer, mässtillbehör, kristallkronor mm.

Vid kontakt med en förfrågan kan dina önskemål uppfyllas. När du skickar in en intresseanmälan hör vi av oss till dig om pris osv. Utöver det tar vi endast emot bokningar via telefon eller besök.

För mer information, vänligen besök vår hemsida eller kontakta oss. Hjärtligt välkomna!

Företagsinformation:

Org.Nr

556396-9590

Län

Jönköpings län

Besöksadress

Båraryd Östra 20, 332 92 , GISLAVED

Postadress

BOX 78, 330 27, HESTRA

Telefon

0370-335380

E-post

info@taltspecialisten.se

Mobil

0705-509875

Fax

0371-20599

Allmän beskrivning:

Tältspecialisten - Vi har ett tält för varje tillfälle! Trädgårdsfester, Mässor, Bröllop, Servering, Jubileum, Födelsedagar,
Utställningar, Grillpartyn, Loppmarknader och Företagsvisningar.Festligare regnförsäkring och lokalutökning får man leta efter! Vi på Tältspecialisten har stort kunnande och brett sortiment av tält som passar till alla olika typer av arrangemang. Vi har även all kringutrustning som kan behövas såsom golv, bord, stolar, belysning och värme m.m. Alla våra tält är självbärande, dvs att inga linor finns runt tälten. Sidorna på tälten är avtagbara helt eller delvis. Alla tält är Flamskyddade och godkända enligt Statens Provningsanstalts normer!

Specialitet:

Uthyrning och Festarrangemang.