Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på TBM PERFORMANCE upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bilverkstad I Nybro

TBM PERFORMANCE

Verksamhetsbeskrivning:

Bilverkstad I Nybro. Välkommen Till TBM PERFORMANCE. Vi servar och reparerar alla bilmärken och är specialiserade på Volvo och Renault. För oss är service och kvalitet en själklarhet. Välkomna att boka tid.

Trött på att bära smutsiga däck?
 DÄCKHOTELL 350:- / säsong inkl tvätt och skifte.

PROBLEM MED TRANSPORT TILL OCH FRÅN VERKSTAD?

KONTAKTA OSS!

Lite om oss

Vårt namn står för Thagessons Bil & Motor Performance och  har sin början i ett stort intresse för bilar och motorer, som alltid funnits i familjen Thagesson. Och det har under åren blivit många bilar och mycket tävlande med dessa.

I och med detta kom tankarna på att starta ett företag och genom detta kunna få tillgång till bättre lokaler,
det var tänkt att vi skulle göra arbeten på både vanliga bilar, tävlingsbilar och diverse specialarbeten.

Till grund hade vi Håkans erfarenhet som svetsare och konstruktör och Henriks erfarenhet som servicetekniker och elektromekaniker på märkesverkstad och självklart alla års erfarenhet av tävlande.

2006 börjades byggandet av de nya lokalerna som stod färdiga samma höst. Tanken var att driva firman på kvällstid men företaget växte snabbt större än vi hade tänkt oss och det blev svårt att hinna med alla kunder som behövde hjälp. Hösten 2011 togs därför beslutet om att öppna företaget på heltid,

Vi inriktar oss mest på bilservice, bilreparationer, däckförsäljning och motorsport där vi har ett brett kunskapsområde.

Vi jobbar med alla bilmärken och är specialister på Volvo och Renault. Vi utför även reparationer och underhåll på andra fordon, maskiner och släpvagnar m.m.

VÄLKOMMEN!

I och med detta kom tankarna på att starta ett företag och genom detta kunna få tillgång till bättre lokaler. Tanken var att vi skulle göra arbeten på både vanliga bilar, tävlingsbilar och diverse specialarbeten.

Varmt välkommen som kund hos oss

Med Vänliga Hälsningar

TBM Performance

Företagsinformation:

Org.Nr

969716-3203

Län

Kalmar län

Besöksadress

Ällebäck 103, 382 97, ÖRSJÖ

Telefon

0481-77 00 40

E-post

kontakt@tbmperformance.se

Allmän beskrivning:

- DIN PERSONLIGA VERKSTAD -

VI SERVAR OCH REPARERA ALLA BILMÄRKEN OCH ÄR SPECIALISTER PÅ VOLVO OCH RENAULT. FÖR OSS ÄR SERVICE OCH KVALITET EN SJÄLVKLARHET. VÄLKOMMEN ATT BOKA TID! PROBLEM MED TRANSPORT TILL/FRÅN VÅR VERKSTAD?
KONTAKTA OSS. 

Du vet väl att du kan dela upp din betalning hos oss?
Genom MECA-kortet kan du välja att betala hela beloppet månaden efter ditt köp eller dela upp de på 4 månader utan några som helst extra kostnader. Givetvis är kortet helt kostnadsfritt, ingen ränta inga avgifter.

Bilder:

Slogan:

Välkommen Till TBM PERFORMANCE

Specialitet:

Bilverkstad, Däckhotell