Webinfo logo

Psykolog Malmö

Tellas Consulting AB

Besökadress
Amiralsgatan 20,211 55,Malmö
Postadress
Karstorpsvägen 23,234 31 ,Lomma
Verksamhetsbeskrivning

Psykolog i Malmö. Välkomna till Tellas Consulting.

KBT inom högkostnadsskydd i Malmö, Trelleborg och Lomma för ångest, depressioner, fobier, stress, relationsproblem, dålig självkänsla, kriser, tvång, sömnsvårigheter, trauman, viktminskning, kognitiva
svårigheter, ADHD och autism, Asperger syndrom. Vi har kvällsöppet och har mottagning i Malmö, Trelleborg och Lomma. Vi erbjuder även psykodynamisk terapi, parterapi, terapi mot tandvårdsrädsla, neuropsykologiska utredningar av barn och vuxna, flygfobi.

Vi ordnar även utbildningar i mindfulness, arbetsmiljö, säkerhet och kommunikation (BBS), erbjuder coaching av ledare och medarbetare, grupphandledning och –utveckling samt genomför fokusgrupper inom marknadsundersökningar och utvärderingar. Välkomna att kontakta oss!

Mer information hittar ni på vår hemsida www.tellasconsulting.com


Kognitiv beteendeterapi (KBT)

Har du svårt att få rätsida på livet, eller har du fastnat i en negativ cirkel utan att egentligen kunna sätta fingret på vad som hindrar
dig från att leva det liv du önskar? Ibland behöver man hjälp med att hitta tillbaka till sina drömmar igen, och låta dem styra i stället för olika slags hinder som dykt upp på vägen. Du har möjlighet att gå via din familjeläkare eller söka på egen hand. Vi har mottagning både i Malmö, Trelleborg och Lomma.

Om du kommer via remiss

Din läkare, på den vårdcentral eller privata familjeläkarmottagning där du är listad, skriver en remiss till KBT inom rehabiliteringsgarantin.
Det innebär att du därefter kan boka tid med någon av våra psykologer och komma på ett första besök. Rehabiliteringsgarantin i Region Skåne ger oss möjlighet att hjälpa dig med psykologsamtal, sex till nio gånger, till patientavgiften 160 kronor per besök. Högkostnadskort och frikort gäller.

Om du söker på egen hand

Söker du på egen hand är du välkommen att ringa för att få en snabb tid.
Ett besök kostar då 1.100 kronor. Du avgör själv hur länge du vill ha kontakt med oss och kan avbryta samtalen när du vill.
Vi arbetar enligt de nyaste principerna inom kognitiv beteendeterapi.
På fackspråk heter dessa metoder ACT, dialektisk beteendeterapi, och Mindfullness Based Cognitive Therapy. Detta betyder att vi hjälper våra klienter att kartlägga sina drömmar - det viktiga i livet på ett abstrakt plan, se vad man på ett konkret plan behöver göra för att följa dessa riktlinjer och vad som hindrar en att komma dit man vill. Mycket av arbetet går ut på kartläggning och motivation. Vissa saker kan man ändra på, andra inte, och det är viktigt att känna till skillnaden mellan dem för att kunna använda sin energi på ett meningsfullt sätt. Vi erbjuder även parterapi.

Våra psykologer har erfarenhet av arbete med ångest- och depressionsproblematik, social fobi, låg självkänsla, relationsproblem, samt neuropsykologiska störningar såsom ADHD och Asperger syndrom.

Allmän beskrivning

Vi finns även på Poppelagatan 21, 234 35 Lomma & Strandgatan 2, 324 12 Trelleborg.


Övrigt
Slogan
Välkomna till Tellas Consulting. Psykolog i Malmö
Specialitet
Psykolog i Malmö

Län Skåne län

Kommun Malmö

E-post kontakt@tellasconsulting.com

Telefon 0735-936881

Hemsida http://www.tellasconsulting.com