Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på THAMSTENS HERRSALONG upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

FRISÖR I BODEN

THAMSTENS HERRSALONG

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör i Boden.

Välkommen till Thamstens herrsalong ! Frisör i Boden Jag kan hjälpa dig med klippning, slingor, föning, blekning m.m. Jag säljer också alla typer av hårvårdsprodukter.Jag som driver salongen heter Sven Åke Lundqvist och är utbildad frisör med trettiofem års erfarenhet i branschen. Titta in till oss på en drop-in tid  Eller ring och boka din klipptid på tele: 0921-131 52 .

Salongen hittar du på Kungsgatan 19 i Boden.

Välkommen in till oss på Thamstens herrsalong vi har öppet Måndag-Fredag. 9.00-17.00 Din Frisör i Boden 

Frisör är ett yrke där utövaren klipper, behandlar och vårdar kundernas hår. En äldre benämning på yrket är barberare. Beroende på kundens könstillhörighet indelas yrket i damfrisör och herrfrisör. En kvinnlig utövare av yrket kan även kallas frisörska (vardagligt frissa). En herrfrisör utför även rakning och skäggvård.
En frisör arbetar vanligen på en frisersalong. Många frisörer är egenföretagare och det är vanligt förekommande att de hyr en plats (stol) i en större frisersalong. Frisörer använder ofta förkläde i sin yrkesutövning. Anledningen är bland annat att minska kontakten med olika kemikalier och kundernas hår.
I Sverige är det bland annat möjligt att utbilda sig till frisör vid gymnasieskolans Hantverksprogram. Det finns även många privata utbildningsalternativ.
 

Företagsinformation:

Län

Norrbottens län

Besöksadress

Kungsgatan 19, 961 61, BODEN

Telefon

0921-13152

Sven-Åke Lundqvist

0921-13152

Slogan:

Välkommen till Thamstens Herrsalong

Specialitet:

Frisör i Boden