Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på THEA:S REPAIR AND TREATMENT CENTER AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Smärtlindring i Hörby

THEA:S REPAIR AND TREATMENT CENTER AB

Verksamhetsbeskrivning:

Smärtlindring i Hörby. I dag lever många människor med smärta, en smärta som oftast behandlas med tabletter.

Jag, Thea, har under många år, haft tillgång till en elstimulerande maskin som jag kallar smärtreducerande lymfterapi.
Det är inte så dramatiskt som det låter. Maskinen löser upp gammal ansamling av lymfa så att kroppen själv kan ta hand om den.
  Resultaten efter dessa behandlingar är enastående och det behövs inte många gånger för att man skall känna en förändring.
Jag går inte in på djupet här, men jag berättar gärna om vad som sker vid behandlingen och ber er att ringa mig om mer information önskas.

 

Det skrivna material som kommer att finnas på dessa sidor är mitt sätt att beskriva olika resultat som min maskin och min metod har uppnått.

Jag kan bara visa er och förklara mitt sätt att se på de specifika problemen och göra mitt bästa, låta bilderna tala. Människorna berättar om sina upplevelser. De gamla referenserna kommer att fyllas på med nya.

Vad jobbar jag och min maskin med? Jo smärta, oavsett var den sitter, så gör vi vad vi kan för att lösa upp den. Allt från a till ö. Atros, diskbrock, benhinneinflamation, fibermylagi, kramper, nacke, rygg, länd, tennisarm, whipplers, ömma fötter osv,osv, ring och fråga mig 0708 21 41 48 

T ex efter canceroperationer, speciellt där man har tagit en stor del av lymfkärlen under armhålan, bildas tyvärr ett växande ödem. Dessutom förändrar strålningen vävnadernas förmåga att transportera runt kroppsvätskan, vilket skapar fördämningar - ödemansamlingar.
Dessa ödemansamlingar blir gamla och konsistensen, blir fet och trögflytande, vilket ger en sämre cirkulation och rensning av kroppsvätskan.

Till saken hör, att när vi har smärta så är det inte så lätt att vara i rörelse, därför är lymfcirkulationen i övriga kroppsdelar en viktig del för att hålla lymfsystemet i gång. Det finns manuell lymfmassage

Viktigt: Lymfsystemet fungerar bara under aktivt muskelarbete och med god andningsförmåga under natten. Det är viktigt att be någon kontrollera din andning. (Det finns en app till Iphone som visar hur du sovit under natten.) Dålig andning kan ge viktökning på grund av att kroppen inte rensas ordenligt. Syresättning av kroppen är mycket viktig. Yoga är bra.

Vilken härlig behandlings miljö.
Många gånger så har vi behandlat i stall, i sadelkammaren, på toaletten i hästbox.
Men visst ser det här härligt ut.
Personliga besök går att ordna på bästa möjliga sätt. Det är inte alla gånger som man pga sitt handikapp kan förflyttas. Då är det lättare för mig att komma. Kostnaderna får avgöra om det är genomförbart.

Företagsinformation:

Org.Nr

556781-4198

Län

Skåne län

Besöksadress

LÅGEHUSVÄGEN 5, 242 94, HÖRBY

Telefon

0708-214148

E-post

trtcthea@gmail.com

0708-214148

trtcthea@gmail.com

Bilder:

Slogan:

Vi behandlar din smärta!

Specialitet:

Smärtlindring i Hörby, Ryggproblem i Hörby