Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på TRANÅS BYGGSVETS AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Smidesverkstäder i Tranås

TRANÅS BYGGSVETS AB

Verksamhetsbeskrivning:

Smidesverkstäder i Tranås. Välkommen till Tranås AB.

Om Oss

Tranås Byggsvets förvaltar stolta traditioner inom stålhantering. Företaget bildades 1969 av Stig Engström och ägs nu av barnen Magnus och Maria. Vi är det lilla smidiga familjeföretaget med de resurser som krävs för de jobb vi åtar oss. Med utgångspunkt från Tranås har vi genom åren utfört mängder med arbeten i stora delar av Småland och Östergötland.

Våra specialiteter är byggkonstruktioner, räcken och grindar. Men tveka inte att fråga oss när det gäller något annat som ska utföras i stål eller annan metall. Vi arbetar även med industriunderhåll, produktionshjälpmedel samt skyddsprodukter som galler för fönster och dörrar.

Vi håller vad vi lovar. Våra yrkeskunskaper är väl dokumenterade genom en lång rad referenser. Våra kunder uppskattar också vårt sätt att arbete med att hålla tids- och kostnadsramar.

Kvalificerade partners. Vi har ett nät av kvalificerade samarbetspartners. BE Group är vår huvudleverantör av stål och vi har ett nätverk av konstruktörer, designers och arkitekter vi kan anlita för varje specifikt behov.

Företagsinformation:

Org.Nr

556134-8326

Län

Jönköpings län

Besöksadress

Verkstadsgatan 14, 573 41, TRANÅS

Telefon

0140-13505

E-post

info@byggsvets.se

Mobil

070-6013505

Fax

0140-14933

Maria Arbenäs

0140-13505

Allmän beskrivning:

Fackverk till rätt pris
med rätt kvalitet i rätt tid

Tranås Byggsvets har mer än 40-årig erfarenhet av att tillverka och montera stålkonstruktioner för byggindustrin.

Sedan många år tillbaka har vi investerat i utrustning och kompetens för att tillverka fackverksbalkar.

Vi kan tillverka fackverk med spännvidder upp till 30 meter utan att skarva och upp till 55 meter med skarv, vi kan tillverka alla förekommande typer av fackverksbalkar.
Utförandet görs efter Era önskemål, vi är vana att hitta lösningar på komplexa konstruktioner som faller utanför de normala ramarna.

Vi hjälper Er även med konstruktion och dimensionering av fackverken, detta görs av konstruktörer med mycket lång erfarenhet av kostnadseffektiva lösningar för den svenska byggmarknaden.

Tillverkning sker i vår fabrik i Tranås med moderna metoder och utrustning. Vår placering mitt i södra Sverige ger oss fördelen av låga transportkostnader till huvuddelen av den svenska marknaden.

Ytbehandling görs i vår lackanläggning efter Era önskemål och krav om kulör, ytfinish och korrosivitetsklass.

Kontakta oss, så hjälper vi Er genom att leverera rätt fackverksbalkar till Ert projekt. Med mer än 40 års erfarenhet av stålbyggnader vet vi vad som krävs. Då vi är en komplett underentreprenör kan vi även hjälpa er med montering av fackverken samt även tillverka och montera en komplett stomme till Er byggnad

Slogan:

Välkommen till Tranås Byggsvets AB

Specialitet:

Konstruktioner, förslag, utveckla, bygger och stålkonstruktioner.