Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på TS Bilverkstad upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bilverkstad Åstorp

TS Bilverkstad

Verksamhetsbeskrivning:

Bilverkstad i Åstorp. Välkommen till TS Bilverkstad.

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

Gjestvagnsgatan 1, 265 33, ÅSTORP

Telefon

042-55505

E-post

tsbilverkstad@gmail.com

Allmän beskrivning:

Bilverkstad Åstorp. Vi hjälper dig med bilen Samarbetspartner med Din Bil Sverige AB. Inriktningen i dag är alltså i huvudsak Audi, VW, Skoda Mercedes, BMW, Volvo m.fl.

Ring 042-555 05

1975 bildades TS Bilverkstad i Helsingborg av Tommy Svensson. 1989 flyttade verkstaden till Åstorp och blev samtidigt auktoriserade för Audi & Volkswagen. 2004 slutade verkstaden med auktorisationen för att i stället bli Samarbetspartner med Din Bil Sverige AB. Inriktningen i dag är alltså i huvudsak Audi, VW & Skoda. TS

Bilverkstad har genom åren även specialiserat sig på andra märken såsom Mercedes, BMW, Volvo m.fl. Parollen är service och reparationer på alla förekommande bilmärken, lätta lastbilar, släpvagnar mm. 1997 införskaffades en s.k. Rullande Landsväg som används till att mäta och optimera bilar för att gå så bra och ekonomiskt som möjligt. Detta har sedan utvecklats till ett eget företag.2013 tog Kim Nilsson över TS Bilverkstad från Grundaren Tommy Svensson.

TS Motorsport var länge bara ett varumärke men registrerades i Mars 2009 som ett eget företag som ägs och drivs av Sverker "Svalle" Ottosson. TS Motorsport har en av marknadens modernaste och mest kompetenta testanläggningar. Med denna anläggning kan vi idag utföra avancerad felsökning, trimning och programmering av motorer i allt från bruksbilar till racermaskiner. TS Motorsport bygger även elsystem i bilar för gata och tävlingsbruk. Ofta med produkter som vi själva har agenturen för.

Vi finns i moderna lokaler i Åstorp nära E4 och E6.Oavsett om det gäller service, däckbyte eller trimning så finns vi här för dig och din bil.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till T S Bilverkstad. Bilverkstad i Åstorp

Specialitet:

Bilverkstad i Åstorp

Branscher: