Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på UBV Konsultbyrå upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Redovisningskonsult i Bälinge

UBV Konsultbyrå

Verksamhetsbeskrivning:

Redovisning i Bälinge. Ring för en kostnadsfri konsulttimme. Välkommen till UBV Konsultbyrå i Bälinge erbjuder redovisningskonsulter, redovisning, bokföring, budget, kalkyler, bokslut, deklarationshjälp, finansiering, ekonomisk rådgivning m.m För mer information ring eller besök oss gärna.

Välkommen!

Företagsinformation:

Län

Uppsala län

Besöksadress

Lundgårdsvägen 7, 743 81, BÄLINGE

Telefon

0702-134807

E-post

gla.ubv@hotmail.com

Gunilla Larsson

0702-134807    

Allmän beskrivning:

Ekonomikonsult med momskunskap

Intervju med Gunilla Larson auktoriserad ekonomikonsult

Gunilla Larsson är auktoriserad ekonomikonsult och arbetade länge som redovisningsansvarig vid ett bostadsföretag. På sin fritid hjälpte Gunilla ibland vänner och bekanta med deras deklarationer och när fler och fler bad om hjälp startade hon eget i slutet av 1980-talet. Idag utför företaget UBV Konsultbyrå ekonomitjänster åt stora och medelstora företag i Uppsalaområdet som vill ha hjälp med rådgivning, bokföring, bokslut eller deklaration.

I år firar Gunilla 25 år som egen företagare och har genom åren byggt upp ett brett kontaktnät.

Förutom konsulttjänster i samarbete med en annan godkänd revisor tar Gunilla även en del uppdrag som revisor, främst mot bostadsrättsföreningar. UBV Konsultbyrå anordnar också kurser inom momsredovisning.

– Många som startar en ny verksamhet är kanske inte intresserade av att jobba med ekonomi. Och då är det bättre att de jobbar med det som de kan och istället använder sig av mina kunskaper. Inom skatter över lag och inom redovisning är jag väl insatt och har en regelbunden kontakt med olika kontaktpersoner inom Skatteverket, säger Gunilla.

Slogan:

Välkommen till UBV Konsultbyrå i Bälinge

Specialitet:

redovisningskonsulter, redovisning, bokföring