Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Vadenhög Café & Hantverk, Rum & Lägenheter upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Rum Österlen

Vadenhög Café & Hantverk, Rum & Lägenheter

Verksamhetsbeskrivning:

Rum Österlen. Välkommen till Vadenhög Café & Hantverk, Rum & Lägenheter.


Vadenhög i Sandby, nära Mälarhusen, är en avstyckad nyuppförd gård på Österlen som ligger mellan Simrishamn och Ystad men nära havet. Vi har endast 2 km till Skånes finaste och längsta strand. Gården, som består av 3 hus, är omgiven av Österlens öppna landskap med växlande åkerfält. I denna del av Österlen finner du ett fantastiskt dagsljus, en stillhet och lugn där klockan går sakta, en stjärnhimmel som du kanske aldrig har skådat förr, en tystnad på nätterna som du kan "ta" på och som endast bryts av ett och annat djurläte.

Vi erbjuder ett flertal fullt utrustade lägenheter med självhushållning i varierande storlek och prisklass hela året. Dessa hyr Du veckovis under högsäsong. Under lågsäsong kan Du även hyra dessa dygnsvis. Till dig som endast önskar ett ´krypin´har vi färdigbäddade rum med antingen egen dusch/WC på rummet eller gemensam med ett annat rum. I anslutning till rummen finns det gemensamt pentry där du kan fixa din frukost eller varför inte köpa en frukostkorg i vårt Café och avnjuta den vid dammen i vår vackra park.

På Vadenhög Café & Hantverk serveras gott presskaffe, frukost, smörgåsar, hembakat kaffebröd, glass mm. Du kan även köpa nybakade frallor för att ta med dig till din egen frukost. I vårt galleri/shop har vi nu 25 utställare av bl a foto, konst, statyer, handvävda mattor, kuddar, smycke, skinn- och mockaplagg, väskor, stickat, textilier, quilt mm. Under högsäsong har vi öppet alla dagar 8-17. Övrig tid endast helger eller efter överenskommelse. I samband med långhelger har vi extraöppet. Slå en signal eller titta här på vår hemsida.

Mer info hittar ni på www.sandby.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556883-3775

Län

Skåne län

Besöksadress

Sandby Vadenhög, 276 37, BORRBY

Webbsida

www.sandby.se

Telefon

0733-528740

E-post

vadenhog@sandby.se

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Vadenhög Café & Hantverk, Rum & Lägenheter. Rum Österlen

Specialitet:

Rum Österlen