Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Växjö Inunder AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Kläder i Växjö

Växjö Inunder AB

Verksamhetsbeskrivning:

Underkläder i Växjö. Underkläder är kläder som främst är skapade för att bäras under andra kläder, oftast närmast kroppen. De kan fungera som ett skydd för de andra kläderna från kroppsvätskor, forma kroppen eller ge stöd åt vissa kroppsdelar.


Hur underkläder har varit konstruerade och deras funktion varierar kraftigt genom historien och beroende på kultur. I kallare klimat förekommer tjockare underkläder med långa armar och ben för att hålla värmen bättre och denna typ av underkläder kallas idag ibland för underställ. Underkläder kan vara kulturellt mycket laddade objekt och kan ha religiös betydelse, som exempelvis mormonernas tempelklädnad. Vissa underkläder är skapade för att vara erotiska.


Att exponera sina underkläder kan uppfattas som ofint. Vissa typer av underkläder används nästan uteslutande under andra kläder medan andra, som T-shirt, strumpor och vissa shorts, kan fungera som yttre plagg. Vilka underklädesliknande plagg som samhället i stort anser är acceptabelt att bäras synliga är beroende av flera faktorer som kultur, mode, ålder, situation och tidpunkt på dygnet. Vissa underkläder används även som nattplagg.


Lingerie är finare underkläder gjorda av bland annat siden.

Företagsinformation:

Org.Nr

556954-2524

Län

Kronobergs län

Besöksadress

Båtsmanstorget 1, 352 30, VÄXJÖ

Telefon

0470 - 130 85

E-post

vaxjo.inunder@gmail.com

Linda Rietz, VD/Högst Ansvarig

0470-13085

Allmän beskrivning:

Med sin klädstil visar individen på ett enkelt sätt var den står i så väl politiska som religiösa spörsmål. För det sena 1900-talets ungdom har kläderna kommit att bli en stark markör av vilken stil man tillhör. På 1960-talet var hippiekulturen ett sätt att med hjälp av kläd- och livsstil göra andra människor förstådda med vilken kultur man ville tillhöra.

Också idag är kläder ett sätt att visa tillhörighet. För att vara "inne" krävs det de nyaste kläderna från det senaste modet som ofta kostar mer än de vanliga kläderna.

På så sätt blir det en makt- och statusfaktor att bära nya moderna kläder.
Kläder kan tillverkas av olika material som läder, päls, vävtextil eller konstfibertextil. De kan vara avsedda för att bäras i ett yttre skikt eller, som underkläder, i ett skikt under gång- och ytterkläderna. I människans sätt att använda kläder blir det tydligt att modet är av stor betydelse. Modet skiftar under tidens lopp. Under 1900-talet har sportkläderna blivit en del av det vardagliga modet.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Inunder i Växjö

Specialitet:

Herr UnderKläder , Dam Underkläder