Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på VETERANPOOLEN AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bemanningsföretag i Halmstad.

VETERANPOOLEN AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bemanningsföretag i Halmstad

Välkommen till Veteranpoolen i Halmstad.

Behöver Du barnpassning, hjälp i trädgården, tapetsera om eller bara lite sällskap? Inga problem, kontakta Veteranpoolen. Tel: 035-10 18 50

Veteranpoolen utför hushållstjänster, hantverk, privat hemtjänst och bemanning. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta, från att måla om huset till att promenera med mormor. Du som är företagare har säkert känt behovet av att kunna få en erfaren extra hand emellanåt.

När du behöver oss !

Vi kan rycka in vid semestrar, högsäsong eller sjukdomsfall. Vi löser det mesta! Äldre som hjälper äldre, omsorg utförd av någon med massor av erfarenhet, ork och tid. Veteranpoolen består av ett gäng pensionärer som känner att vi fortfarande har mycket att ge. Vi har tillsammans decennier av erfarenhet från olika yrkesområden och det vardagsnära med barn, hus och trädgård.

Företagsinformation:

Org.Nr

556689-3466

Län

Hallands län

Besöksadress

Spikgatan 37,, 302 44, HALMSTAD

Telefon

035-101850

E-post

halmstad@veteranpoolen.se

Kjell Severinsson

035-101850

Allmän beskrivning:

Halmstadkontoret har öppet

Måndag-fredag kl 09.00-16.00.
Du är välkommen att ringa oss. Om vi inte svarar får du gärna tala in ett meddelande eller fylla i intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Våra anställda

har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt. Bor du i en kommun som infört kundval i hemtjänsten och Veteranpoolen är certifierad som utförare kan du välja oss. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen. För mer information, kontakta ditt lokala kontor.

Slogan:

Välkommen till Veteranpoolen i Halmstad

Specialitet:

Bemanning

Branscher: