Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på VILLA LINDÖ BEHANDLINGSHEM I KALMAR AB. upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Behandlingshem i Kalmar

VILLA LINDÖ BEHANDLINGSHEM I KALMAR AB.

Verksamhetsbeskrivning:

Behandlingshem i Kalmar .
Välkommen till VILLA LINDÖ BEHANDLINGSHEM I KALMAR AB som erbjuder missbruk, utredning, eftervård, vård, omsorgsverksamhet, rehabilitering, behandlingshem i Kalmar m.m

För mer information gå in på www.castatorcare.se eller besök oss gärna. Välkommen!

 

Casator Care erbjuder trygg och säker omvårdnad, behandling, rehabilitering, särskilt boende och utredning inom målgruppen mammor med barn och människor med behov av psykiatrisk vård. Ledorden i vår verksamhet är trygghet, kvalitet och integritet. All vår verksamhet bedrivs i anpassade lokaler av välutbildad och engagerad personal för effektiv vård och omsorg.

Casator Care är moderbolag för Villa Lindö Behandlingshem (behandlingshem för mammor med barn), Villa Lindö Utredning och Tjänster (utredningsuppdrag och akutplaceringar) samt Sörgårdens Behandlingshem (behandlingshem/ särskilt boende för människor med behov av psykiatrisk vård).

 

Villa Lindö Behandlingshem vänder sig till mammor med barn (0 till 12 år och medföljande syskon upp till 15 år) samt gravida kvinnor. Vår inriktning är mammor och gravida kvinnor med psykiatrisk problematik, psykosocial problematik och/eller missbruksproblematik.

Möjlighet finns till akut och planerad inläggning.
På behandlingshemmet finns plats för 6 mammor och 11 barn, i utslussningsboende 3 mammor och 6 barn. Vi erbjuder även eftervård i hemkommunen. Upptagningsområdet är hela Sverige.

Nu är vi ISO-certifierade!

Företagsinformation:

Org.Nr

556337-9345

Län

Kalmar län

Besöksadress

LINDÖLUNDSGATAN 18, 392 35, KALMAR

Telefon

0480-51547

E-post

anna@casatorcare.se

Klara Idensjö Föreståndare/Verksamhetschef

klara@casatorcare.se

Cecilia Friberg Föreståndare/Verksamhetschef

cecilia@casatorcare.se

Telefon (Utredningsenhet och akutboende)

0480-42 42 18

Telefon (Behandlingshem)

0480-515 47

Mobil Anna Karlsson

0768-77 52 62

Mobil Cecilia F

070-172 67 64

Allmän beskrivning:

Ett behandlingshem är en antingen öppen eller sluten institution för behandling av personer med olika sjukdomar eller beteenden som är skadliga för antingen personerna själva, deras omgivning eller samhället.

Ofta handlar det också om att behandla missbrukare som lider av alkoholism, narkomani, eller läkemedelsberoende.
Det som i huvudsak skiljer ett slutet behandlingshem från ett fängelse är att det erbjuds mer hjälp och stöd på ett behandlingshem som kan gynna klientens framtid, och oftast är man placerad där frivilligt om man inte är dömd för något brott (se LVU).

Det finns många behandlingshem i Sverige, de flesta är privatägda. På ett behandlingshem finns personal till hands för att stödja personerna i behov av hjälp att få en strukturerad och fungerande vardag. Ofta blandas den vardagliga verksamheten med enskild terapi, gruppterapi och andra behandlingsformer.

Bilder:

  • Beh.jpg

Slogan:

Välkommen till VILLA LINDÖ BEHANDLINGSHEM I KALMAR AB

Specialitet:

Behandlingshem i Kalmar