Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Vulko Eslöv AB / First Stop upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Däck Eslöv

Vulko Eslöv AB / First Stop

Verksamhetsbeskrivning:

Däck i Eslöv. Välkommen till Vulko Eslöv AB / First Stop.

Däckföretaget för dig på samma plats i över 40 år.

Vi finns i Eslöv i mitten av det vackra Skåne. Vi tillhandahåller alla sorters däck och även service på alla sorters däck. Vi utför bilservice, AC service, bilpolering. Vi har även Servicebil för att kunna ta hand om dina däckproblem på plats.

First Stop är ett koncept med ett partnerskap av specialiserade däckåterförsäljare, som erbjuder sina kunder service av mycket hög standard. Både privat- och företagskunder kan få de bästa råden om däck, bilservice och bildelar av våra erfarna partner.

Sedan konceptet med First Stop-partnerskapet skapades 1994 har det fortsatt att växa och består i dag av fler än 1 200 partner i 23 länder i Europa. Var du än bor eller arbetar och vart du än reser har du nära till någon av våra First Stop-partner. Använd vår sökfunktion för återförsäljare för att hitta din partner "på stället"

Alla First Stop-partner är specialiserade däckåterförsäljare som byggt upp sina egna företag och är stadigt etablerade på däckmarknaden i ditt område. Eftersom deras leverantörer är bland annat en av världens största däcktillverkare, finns ett brett urval av produkter i toppklass av hög kvalitet och mycket bra förhållande mellan pris och prestanda till ditt förfogande.

Mer info hittar ni på www.vulko.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556762-4050

Län

Skåne län

Besöksadress

Ystadsvägen 16 , 241 38, ESLÖV

Webbsida

www.vulko.se

Telefon

0413-555001

E-post

vulko@vulko.se

Mobil

0738-151291

Öppettider:
Måndag - Fredag
07.00-17.00

Slogan:

Välkommen till Vulko Eslöv AB / First Stop. Däck i Eslöv

Specialitet:

Däck i Eslöv