Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på WIRSBO BENSIN & SERVICE AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bilverkstad i Surahammar

WIRSBO BENSIN & SERVICE AB

Verksamhetsbeskrivning:

Välkommen till WIRSBO BENSIN & SERVICE AB. Bilverkstad i Surahammar.

Vi erbjuder tjänster så som bilservice, reparationer, vaxning, oljebyte och reservdelar.

Med lång erfarenhet kommer långa garantier, besök oss för ett garanterat bra jobb. Vi sätter kundens behov i fokus med vår expertis. För vidare info ring eller besök oss snarast.

Vi utför det mesta inom bilreparationer samt försäljning och byte av däck, flesökning med mera.

Trots utökade rostskyddsgarantier är det fortfarande många bilar som rostar. Vårt nordiska klimat är oehört påfrestande för dagens bilar. De flesta märken har brister i rostskyddet och bör kompletteras.

En rostskyddsbehandling borde var en själv klarhet på varje bil för att bevara bilens värde och upprätthålla krocksäkerheten. Varje bil har sina svaga punkter och då är det extra viktigt att just de skyddas. Vi har sprutschema för alla bilmodeller just för veta vilka områden som är mest känsliga.

De delar som rostskyddas är, bottenplatta, hjulhus, hålrum i dörrar balkar m.m. Kom gärna in och rosttesta din bil för att se hur den ser ut undertill!

Företagsinformation:

Org.Nr

556786-6917

Län

Västmanlands län

Besöksadress

FÄBROVÄGEN 2, 730 61, VIRSBO

Telefon

0223-34186

Allmän beskrivning:

Bensinstation är en anläggning med bensin- och dieselpumpar för tankning av fordon. Bensinstationer har ofta biltvätt, bilverkstad och livsmedelsförsäljning. Miljövänliga bränslen som etanol och gas förekommer i ökad utsträckning.

Benämningen bensinmack, som också används, kommer från det svenska företaget Mack som tillverkade bensinpumpar. I vissa delar av landet, främst på Västkusten, används benämningen tapp, tappstation eller bensintapp, parallellt med eller istället för mack. En annan benämning är tankställe, inspirerat av det tyska ordet Tankstelle.

Kontakta oss gärna för information.

Välkommen!

Slogan:

Välkommen till WIRSBO BENSIN & SERVICE AB.