Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på YOGAYAMA AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

YOGA I STOCKHOLM

YOGAYAMA AB

Verksamhetsbeskrivning:

Yoga i Stockholm. Yogayama AB erbjuder yoga, meditation, ayuveda, behandlingar, spabehandlingar, vegetarisk,
vegetarisk mat, raw food, ekologiska produkter i Stockholm.

 

 

Välkommen till YOGAYAMA AB

Det största utbudet av yoga i Stockholm med ett brett kvalitativt utbud av klasser för alla nivåer med välutbildade lärare. En restaurang med ren mat tillagad med respekt för råvaror och matens djupare verkan i kroppen. En butik med ett noga utvalt sortiment bara med sådant som du mår bra av. På YOGAYAMA AB kan du träna yoga i Stockholm på ett stimulerande och utvecklande sätt.

Det du hittar är förmodligen rättvisemärkt, organiskt odlat eller lokalt producerat. En behandlingsavdelning som baseras på metoder och tekniker från den österländska medicinen där behandlingar ingår som en naturlig del i strävan att balansera kroppen och på så sätt främja självläkningsprocessen. I en tid som lockar till omedelbar tillfredsställelse dygnet om är det lätt att tappa bort sig själv. För mer information om yoga i Stockholm surfa in på vår hemsida eller ring oss.

 

Företagsinformation:

Org.Nr

556646-8277

Län

Stockholms län

Besöksadress

JUNGFRUGATAN 8, 114 44, STOCKHOLM

Telefon

08-6636335

E-post

info@yogayama.se

Reception

08-6608860

Öppettider:
Måndag - Torsdag
08.00-21.00
Fredag
08.00-19.00
Lördag
08.00-17.30
Söndag
08.00-18.00
Frukost
08.00-10.30
Lunch
11.00-14.00
Endast soppa från
14:00-16.00

Allmän beskrivning:

Med över 70 klasser i veckan erbjuder yogayama Stockholms största utbud av yoga för alla nivåer, workshops med välrenommerade lärare och internationellt certifierade yogalärarutbildningar samt en mängd fördjupningskurser för lärare och elever som önskar förkovring och att utvecklas vidare på sin resa.

Hos oss finner du även en butik med ett noga utvalt sortiment av sådant som både du och naturen mår bra av och som kan bringa inspiration till din vardag. 

I vår omtalade restaurang tillagas ren mat med hänsyn till naturen och med respekt för den djupa inverkan som maten har på kroppen.

Slogan:

Välkommen till YOGAYAMA AB!

Specialitet:

Yoga i Stockholm, meditation, restaurang