Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Zodiak Hairteam AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Frisör Örebro

Zodiak Hairteam AB

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör i Örebro. Välkomna till Zodiak Hairteam AB!

Vi erbjuder allt inom hårvård på kundens begäran. Som en modern frisör i Örebro gillar vi att bjuda på oss själva och värna om våra kunder. Så om det är en frisör i Örebro du letar efter, har du kommit helt rätt! Här finns 7-8 Frisörer med många års erfarenhet som alltid jobbar hårt för att kunden ska bli nöjd.

Vi utför alla typer av hårvård och har både drop in och tidsbeställning. Här finns även en frisörshop för dig som behöver hårprodukter och vi säljer otroligt fina produkter från välkända märken så som L'Oréal, Kérastase, Goldwell, Schwarzkopf, Matrix, Wella, Revlon, Lanza, Sebastian, Ref, XL, tigi bed head, Maria Nila och ghd.

Låter det intressant? Tveka då inte att kontakta oss på vårt telefonnummer. För ytterligare frågor eller funderingar går det även bra att maila in till oss. Besök gärna vår hemsida för mer information!

Vi tar fram det bästa hos dig! Vi är en av Örebros trendigaste salonger som alltid sätter kunden i Fokus! Besök oss gärna idag!

Varmt Välkomna till Zodiak Hairteam AB!

Företagsinformation:

Org.Nr

556487-3767

Län

Örebro län

Besöksadress

Nygatan 32, 702 11, ÖREBRO

Telefon

019-6114150

E-post

zodiakhairteam@gmail.com

Allmän beskrivning:

Vi på Zodiak Hairteam AB har många års erfarenhet inom branschen Frisör och Hårvård. Vi har 7-8 frisörer som alltid jobbar hårt för att kunden ska bli nöjd och dessa har jobbat länge som frisör. Vi har även en Frisörshop för dig som behöver nya produkter att köpa med hem. Kunden står alltid i centrum, kom in så tar vi fram det bästa hos dig.

Varmt Välkomna till Zodiak Hairteam AB!

Slogan:

Välkommen till Zodiak HairTeam AB. Frisör i Örebro

Specialitet:

Frisör i Örebro