Webinfo logo

Arborist i Sollebrunn

BROUSSARD ARBORIST AB

Besökadress
Jordalavägen 37, 46693, Sollebrunn
Verksamhetsbeskrivning

Arborist i Sollebrunn.

Välkommen till BROUSSARD ARBORIST AB som erbjuder trädbeskärning, trädvård, vård av parker, vård av kyrkogårdar, trädbeskärningar, arborister, trädfällning, trädfällningar, träd, trädbeskärning, arborist i Sollebrunn med mera.

För mer information gå in på  eller ring och besök oss gärna.

Välkommen!

 

Träd som du vill vårda och bevara. Kanske beskära av säkerhetsskäl eller för vackrare form och mera ljus. Eller träd som du vill få bort trots att det inte finns plats för vanlig fällning. Hos Broussard Arborist får du hjälp med allt från besiktning och rådgivning till professionellt trädarbete av välutbildad, klättrande arborist.

Allmän beskrivning

Träd lever. De är olika. De har olika karaktär. De kan bli mycket gamla, vackra och värda att vårda. För att vårda träd måste man kunna deras biologi och livsvillkor. Lever man sedan en stor del av sitt yrkesliv i deras kronor så får man en närhet till trädet som känns i både muskler och hjärta. Då är man arborist.

- Snabb uppstart oberoende av trädens storlek och läge

- utan kran eller lift. - Minimal miljöpåverkan.

- Alla ingrepp görs med närhet och precision. Och stor respekt för trädens livsvillkor. - Beskärning och nedtagning även i känsliga miljöer och trånga lägen. Klättringen är en viktig kompetens i sig. Den kräver givetvis vissa fysiska förutsättningar. Men också en gedigen kunskap om hur man tar sig fram i kronorna utan att skada trädet eller sig själv. För att hålla kompetensen uppe tävlar vi ibland i trädklättring

– och har två SM på meritlistan. Vi sätter säkerheten högt och är helförsäkrade.

Övrigt
Slogan
Välkommen till BROUSSARD ARBORIST AB
Specialitet
Arborist och beskärning i Sollebrunn.

Org.nr 5564319787

Län Västra Götalands län

Kommun Alingsås

E-post benoit@broussardarborist.com

Telefon 0322 414 71

Hemsida http://www.broussardarborist.com

Mobil 070 926 60 42

Benoit Broussard 070-9266042