Webinfo logo
Besökadress
Nynäsvägen 18 F, 14940, Nynäshamn
Verksamhetsbeskrivning

Bildemontering i Nynäshamn - Transport i Nynäshamn

Välkommen till Nynäshamns Bilmontering  som erbjuder skothandlare, demontering, bildemontering, bilskrot, skrotbilar, entreprenadmaskinarbeten, maskinarbeten, avfall, metall, skrot i Jämtland med mera. För mer information ring eller besök oss gärna.

Den huvudsakliga verksamheten i Nynäs Transport AB utgörs av sop-/avfallstransporter. Vi hyr ut containrar till både privatpersoner och företag i första hand i Mälardalen. Vi utför även gods- och budtransporter över hela landet till fasta priser, samt kranarbeten och snöröjning.

Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver. Vi fokuserar på att erbjuda dig högkvalitativ service och nöjda kunder - vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar.

Med en stor variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss.

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårat team är beredda att möta de behoven. Som ett resultat, är en stor del av våra kunder återkommande kunder och hänvisningar.

Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen branschen har att erbjuda.

Övrigt
Slogan
Välkommen till Nynäshamns Transport AB / Bildemontering
Specialitet
Transporter, budtransporter, transport, godstransporter.

Org.nr 5561725218

Län Stockholms län

Kommun Nynäshamn

E-post info@nynastransport.se

Telefon 08-520 309 05

Hemsida http://www.nynastransport.se

Mobil 070-2295242