Webinfo logo

BLOMMOR HEBY

Blomsterträdgår´n i Östervåla AB

Besökadress
Fredsgatan 5, 74046, Östervåla
Verksamhetsbeskrivning

Blommor Heby. Ring STENBORGS BLOMMOR OCH HANDELSTRÄDGÅRD idag och beställ blommogram till nån du bryr dig om eller få få hjälp med växter, plantor och blommor i Heby kommun. Vi finns här för dig som vill ha professionell hjälp kring trädgård, växter, plantor & blommor i Heby med omnejd.

Vi har alltid ett stort sortiment av växter i lager. För dig som önskar hjälp med tex. plantering runt uteplatsen, en inbjudande entréplantering, insynsskydd mot granne, eller någon annan detalj har vi många goda planteringsförslags när du kommer till vår plantskola. Tillsammans går vi igenom dina funderingar runt din trädgård och hjälper dig med förslag på passande plantor, växter och blommor samt deras placering.
 

Allmän beskrivning

En plantskola eller handelsträdgård är en odling, vanligen i kommersiellt syfte, där plantor, vanligen träd och buskar, utvecklas för att senare säljas och planteras om på annan plats.Landets första kommersiella plantskola anlades av godsägaren Carl Johan Lilliehöök på 1850-talet på Lindhults säteri i Halland.

Kontakta STENBORGS BLOMMOR OCH HANDELSTRÄDGÅRD för mer information kring blommogram, vår handelsträdgård, trädgårdsanläggare, trädgårdar, trädgårdsbutiker, plantskolor, blomsterhandlare, trädgård, växter, plantor & blommor i Heby med omnejd.

Övrigt
Slogan
Välkommen till Blomsterträdgår´n i Östervåla AB!
Specialitet
Blommor Heby

Län Uppsala län

Kommun Heby

E-post blomstradgarn@gmail.com

Telefon 0292 - 101 50