Webinfo logo
Verksamhetsbeskrivning

Drömträdgård i Varberg AB startades av mig, Magnus Kranshammar 2003. Visionen är ett litet företag där vi som arbetar är ett väl sammansvetsat gäng med yrkesstolthet och gemensam grundsyn på trädgårdens stora betydelse för människan.
Företaget genomsyras av en miljömedveten syn på trädgård. De naturliga förutsättningarna på platsen skall styra växtval och skötselmetoder och därmed skapa ett långsiktigt och hållbart alternativ. Vi har vårt säte i Varberg, och gör till största delen jobb på västkusten, från Halmstad till Göteborg. Ni kan även ha stött på oss på Mallorca eller i Norge! Inget uppdrag är för litet eller för stort. I huvudsak jobbar vi med trädgårdsanläggning och allt som hör dit. Från nyanläggning till renovering.
Drömträdgård AB tar även skötseluppdrag och trädfällning. För oss är bredd och variation det som gör jobbet intressant och stimulerande. Våra kunder står alltid i centrum och är både privatpersoner och företag.

Övrigt
Specialitet
Trädgårdsanläggningar, Trädgårdsdesign, Nyanläggningar, Renoveringar, Stensättning, Murar, Trappor, Altaner, Utomhussnickerier, Dammbyggen, Planteringar, Skötseluppdrag, Trädfällning, Gräsklippning, Beskärning, Häckklippning och Ogräsrensning.

Org.nr 5563914232

Län Hallands län

Kommun Falkenberg

E-post info@dromtradgard.nu

Telefon 0340-92040

Hemsida http://www.dromtradgard.nu

Mobil 070-4182777