Webinfo logo
Besökadress
Gustav Adolfs gata 44, 54145, Skövde
Bilder
Verksamhetsbeskrivning

Försäljning av färg, tapeter, golv (laminat, plastgolv, parkett), kakel, klinkers, penslar och städmaterial. Hantverksarservice, inläggningar av golv samt uppsättning av kakel. Uthyrning av maskiner, t ex kakelskärare, tapetbord, golvslip.

Om oss
Colorama är en svensk fackhandelskedja med bred kunskap inom Färg, golv, kakel och bad. Vi delar mer än gärna med oss av det vi kan så tveka inte att fråga oss om du behöver hjälp.

DET ÄR TRYGGT ATT HANDLA PÅ COLORAMA
Störst på färg, tapet, golv och kakel. I våra butiker hittar du kvalitetsprodukter för boendets alla ytor från de främsta leverantörerna i Sverige. Dessutom erbjuder vi ett omfattande beställningssortiment.

Välkomna!

KUNSKAP OCH INSPIRATION
Hos oss finns ett stort samlat kunnande som vi gärna delar med oss av. Våra medarbetare är välutbildade och i butiken hittar du massor av inspiration och goda råd.

LÅNA HEM PROVER
Vi ger dig möjlighet att låna hem prover på många av våra produkter. Det ger dig möjlighet att bestämma dig därhemma i lugn och ro.

GARANTIER
Hållbarhet och tålighet är viktiga ledord när vi väljer våra leverantörer.

Allmän beskrivning

Tjänster:

Inredningsrådgivning

Badrum

BUTIKSBESÖK
Vid ett bokat kundbesök går vi tillsammans noga igenom de ytor som skall göras om. Med hjälp av planritning, skiss eller bilder etc. på badrummet som skall förnyas, samt övriga förutsättningar som har betydelse får vi fram vilken stil som passar just dig. Därefter bokas ett nytt möte in där jag presenterar ett förslag utifrån era önskemål och förutsättningar.

Kostnad: 490:-/rum

BYGGA BADRUM
Att bygga nytt badrum tar oftast lång tid. Brunnen ska bytas, vattenledningar ska dras, det ska vara fuktsäkert, korrekt material ska väljas. Det ska inredas snyggt och arbetet ska vara fackmannamässigt utfört. Vi hjälper dig från start till klart med ert badrum enligt era önskemål med hjälp av vår badrumsdesigner och våra samarbetspartners.

Färg & Tapeter

BUTIKSBESÖK
Vid ett bokat kundbesök går vi tillsammans noga igenom de ytor som ska göras om. Med hjälp av planritning, bilder på rummet, möbler och inredning tar vi tillsammans fram ett förslag som passar era önskemål och förutsättningar.

Kostnad: 300:-/tim

HEMBESÖK
Vid ett bokat hembesök kommer jag som inredningsrådgivare hem till er och går igenom era behov och önskemål. Därefter kan jag på plats bilda mig en uppfattning av vad som bäst passar in. Noteringar görs och foton tas. Därefter bokas så snart som möjligt ett nytt möte in där jag kommer presentera ett förslag utifrån era önskemål och förutsättningar. Ni får dessutom med er ett underlag på hela förslaget.

Kostnad: 490:-/rum.

OBS. Gäller inom Skövde tätort. Önskas hembesök utanför tätorten offererar vi gärna.

Fasadexperten

Vilken kulör? Vilken sorts färg ska jag måla med? Måste jag verkligen tvätta hela huset först? Det är många frågor som dyker upp när huset ska fräschas upp. För att du ska få ett bra resultat kontakta vår fasadexpert.

HEMBESÖK
Fasadexperten besiktigar ditt hus och bedömer din fasads allmäntillstånd. Han tittar bland annat på virkets kvalité, hur huset är byggt, om det finns beväxning av alger och om fasaden är drabbad av mögel eller fukt. Efter besiktningen görs en arbetsbeskrivning som han går igenom med dig. I beskrivningen får du veta hur du ska gå till väga, från planering till färgval och vilka verktyg du ska använda dig utav.
Kostnad 495:-.

JAG FÅR INTE TILL DET!
Hur skall man tänka när man väljer färg till sin fasad. Oavsett om ett projekt innefattar hela huset eller bara detaljer, foder, knutar, fönster etc. Så kan vi hjälpa er med tips, idéer............ Ni får hjälp av utbildade inredningsrådgivare genom hela processen.

Hantverkarservice

Plattsättare & golvläggare

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kan innebära många olika yrkesmän och en helrenovering kan vara kostsam. Det är därför viktigt att veta hur man vill ha det. Tänk över vilka behov och funktioner ni vill ha i badrummet. Vill du får hjälp med vilka material som kan användas eller att hitta stilen badrummet ska gå i? prata gärna med vår badrumsrådgivare. I badrummet måste yt/tätskiktet vara fuktsäkert och korrekt utfört. Anlita gärna vår duktiga samarbetspartner.

Övrigt
Slogan
Färg, Tapet, Golv, Kakel och Bad i Skövde - Colorama Billinge Färg AB!
Specialitet
Färgsättningstjänst, uthyrning av maskiner.

Org.nr 5561109322

Län Västra Götalands län

Kommun Skövde

E-post info@coloramaskovde.se

Telefon 0500-482222

Fax 0500-417763

Hemsida http://www.coloramaskovde.se