Webinfo logo

Glasmästerier i Filipstad

Hallors Glas i Filipstad AB

Besökadress
Karlstadsvägen 23,68233,Filipstad
Verksamhetsbeskrivning

Glasmästerier i Filipstad.

Välkommen till Hallors Glas i Filipstad AB!

Hallors Glas i Filipstad Proffs på allt inom glas.

Hallors Glas I Filipstad är ett traditionellt glasmästeri i Filipstad som jobbar med allt från fönster, speglar och inredningsglas. Det finns inget som vi inte kan ordna inom glas och ram. Vi reparerar & byter glas på fastigheter samt på bilar. Vi jobbar även med rådgivning, montage, reparationer m.m. av Markiser & Persinner

Hallors Glas i Filipstad riktar sig till både privat och företags kunder i Filipstad med omnejd, samt närliggande kommuner. För oss är det viktigt att lyssna till just dina önskemål, att upplysa om alternativa lösningar och produkter. För det ligger liksom i vår natur, att vilja göra vårt bästa i alla situationer.

Vi utför alla typer av reparationsglasning, isolerglas, inbrottsskydd, inredningsglas, glastak, glasdörrar, glaspartier, säkerhetsglas, energiglas m.m. Alla våra arbeten utförs självklart med snabb service och professionell rådgivning.

Välkommen att kontakta oss!

Allmän beskrivning

Glasmästare är ett hantverksyrke inom vilket utövande hantverkare hanterar, installerar och säljer glas, företrädesvis fönster-, dörr- samt övrigt byggnadsglas. Normalt sett ingår även glasning av fordon i glasmästarens arbetsuppgifter. I det ingår reparation och nymontering av rutor i bilar, båtar och traktorer men även i stationära maskiner som lyftkranar.

En modern glasmästare har ofta specialkompetens i polyurethanlimningar då det är den valigaste metoden för montering av glas i fordon numera. Han, eller hon, är ofta kunnig i svetsning, eftersom man svetsar stommar till aluminiumpartier i stålbalkar som kapas till för att passa kundernas önskemål.

Övrigt
Slogan
Välkommen till Hallors Glas i Filipstad AB. Glasmästerier i Filipstad. Markiser i Filipstad.
Specialitet
Glasmästerier. Markiser. Bilglas.

Org.nr 5565748091

Län Värmlands län

Kommun Filipstad