Webinfo logo

Måleri i Filipstad

Rinnes Måleri AB

Besökadress
Förrådsgatan 11, 68233, Filipstad
Bilder
Verksamhetsbeskrivning

Måleri i Filipstad. Välkommen till Rinne's Måleri!

Vi erbjuder dig service och tjänster så som Måleriarbeten, Kakelarbeten och Klinkerarbeten i Filipstad. Om du vill renovera badrummet eller bara fräscha upp huset samt sommarstugan så är vi de rätta att vända oss till, med goda erfarenhet tillkommer goda garantier!

Om Rinne's Måleri:

Vi vet att vi levererar hög kvalitet på våra arbeten och sätter alltid kunden främst. Vi lägger stor vikt vid att alltid göra rätt från början. Att det är en arbetsmodell som fungerar får vi bevis för varje dag eftersom våra kunder kommer tillbaka år efter år.
Inga jobb är för små eller för stora!

Rinne's Måleri utför alla förekommande arbeten inom kakel och klinker bl. a. kakelsättning/badrumsrenovering, putsningsarbeten och flytspacklingar. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era behov och utifrån högt ställda kvalitetskrav. Vi utför även arbeten så som inomhusmålningar, tapetseringar, industrimålningar, fasadarbeten och utomhusmålningar.

För vidare info så når du oss som smidigast på telefon men ni kan även maila, ni är varmt välkomna!

Rinnes Måleri AB i Filipstad hjälper dig med alla slags måleriarbeten. Utöver detta kan våra målare även sätta kakel och klinker samt utföra plattsättning och hjälpa dig med att blanda färg i butiken. Vi utför uppdrag i hela Värmland.

Du är även välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med fönsterrenovering, tapetsering, lägga golv med mera.

Rinnes Måleri AB innehar GVK-certifiering, samt även för Epoxo och Härdplaster.

Vi har ett nära samarbete med Happy Homes och vi hjälper dig att skapa ett nytt [Målare Rinnes Måleri AB]  hem - utan att flytta. Vi gör det enkelt, roligt och problemfritt att inreda och skapa ditt "nya" hem - oavsett om det gäller fasadmålning eller renovering inomhus. Happy Homes har över 100 butiker runt om i Landet och hos oss kan du hitta allt du behöver för att förnya och ge ditt hem lite nytt liv.

Övrigt
Slogan
Välkommen till Rinnes Måleri AB
Specialitet
Måleri i Filipstad

Org.nr 5568937220

Län Värmlands län

Kommun Filipstad

E-post filipstad@happyhomes.se

Telefon 0590 - 100 44

Mobil 070 - 960 04 40