Webinfo logo
Besökadress
Frälsegårdsgatan 7A,43142,Mölndal
Verksamhetsbeskrivning

Osteopati är en internationellt erkänd och väletablerad form av manuell behandling som bygger på filosofin att optimalt assistera kroppens naturliga maskineri. Osteopati är ett system för diagnostisering och behandling av besvär relaterade till kroppens rörelseapparat, dvs skelett, muskler, leder, ligament(ledband) och fascia(bindväv). Till rörelseapparaten räknas även blodets cirkulationssystem och nervsystemet. 

Exempel på hälsotillstånd vi behandlar: 
Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, matsmältningsbesvär, huvudvärk, migrän, ischias, tennisarmbåge, musarm, knä- och höftproblem för att nämna några vanligt förekommande besvär.

Varumärken
Allmän beskrivning

Första besöket

Första gången du kommer till oss kommer du att få fylla i vår hälsoblankett och sedan kommer vi att ta en grundlig anamnes(sjukdomshistoria) där vi pratar igenom dina besvär och vad du behöver hjälp med. Sedan utför vi en noggrann fysikalisk undersökning och efter det börjar behandlingen. I de fall vi upptäcker tillstånd som inte lämpar sig för behandling hos oss hänvisar vi istället till lämplig specialist.

Återbesök

Här kommer vi att följa upp föregående behandling och utefter det kommer vi fram till en behandlingsplan. Hur många behandlingar som krävs för att uppnå önskat resultat kan variera från fall till fall. Det beror t.ex. på hur allvarlig skadan är och hur länge problemet funnits.

Övrigt
Slogan
Osteopati
Specialitet
Rygg Muskler Leder

Län Västra Götalands län

Kommun Mölndal

E-post info@molndalskliniken.se

Telefon 031-3838760

Hemsida http://www.molndalskliniken.se