Webinfo logo

Murare i Karlskrona

Murarfirma Ingvar Herremo

Besökadress
Skogsvägen 7, 37300, Jämjö
Verksamhetsbeskrivning

Murare i Karlskrona

Vi är företaget med många års erfarenhet i branschen,
Vi kan utföra alla sorters mur och fasadarbeten i olika system och metoder, förutom det utför vi badrumsrenoveringar och plattsättning samt markarbeten. Vi utför även reparationer på kakelugnar och skorstenar.

Vår Policy

Är att sätta kunden i centrum och aldrig tumma på kvalitén. Vi har ett gediget kunnande vilket borgar för hög kvalité samt att kunden får det han har beställt.
Som kund hos oss kommer du att bli garanterat nöjd.

Murare

Muraryrket kan vara ett tungt och slitsamt jobb, men det synliga resultatet bevaras länge. Som murare jobbar man med att mura väggar och skorstenar och ser till att husfasader får en putsning. Ofta jobbar vi som murare i arbetslag på byggen, ute och inne året om. Tunga lyft, kyla och damm kan göra jobbet besvärligt. 

Allmän beskrivning

Mureri är benämningen på den samlade aktivitet som sker då en eller flera personer murar, det vill säga med ett murbruk fogar samman block till en varaktig arkitektisk konstruktion. Denna varaktiga arkitektiska konstruktion är exempelvis en mur eller en husvägg. En mur byggs ofta av sten eller tegel som block och med murbruk gjort av exempelvis sand och cement. Muren byggs vanligtvis för att avgränsa eller begränsa ett område men de kan också ha många andra funktioner.

Övrigt
Slogan
Välkomna till Murarfirma Ingvar Herremo
Specialitet
Murare i Karlskrona

Org.nr 5604093319

Län Blekinge län

Kommun Karlskrona

Telefon 0733-82 82 44