Webinfo logo

Pizzeria Mölndal

RÄVEKÄRR PIZZA DOR AB

Besökadress
Fågelbergsg. 2 A,,43133,MÖLNDAL
Bilder
Verksamhetsbeskrivning

Pizzeria i Mölndal. Välkommen till Räverkärr Pizza. Idag finner ni hos oss Pizza, Lunch, Familjepizza, Vegetariska pizzor, Kebabtallrik, Kebab, Hamburgare, Pizzador, Middag osv. Du som kund kan även få bestämma vad du vill ha på din pizza. Vi ser alltid till att våra kunder är nöjda med oss upp till 110%. För oss är det viktigt att du som kund, skall känna dig mätt och belåten varje gång du besöker oss.

 Vår utkörnings område gäller för följande postnummer: 43133, 43134, 43163, 43164 (OBS att 20kr tillkommer för utkörning)

  För utkörning måste beställningen ha sket 30min innan stängningstiden som hittas på denna hemsida.

Normal leveranstid vid utkörning är 25-40 minuter.  

För mer information kan du ringa in på 031-27 82 84 eller besöka våran hemsida http://www.pizzador.se/

 

Välkommen. 

                          

Allmän beskrivning

Pizzeria är en typ av restaurang/snabbmatställe som bakar och serverar pizza. Pizzerior serverar ofta även tillbehör såsom pizzasallad och drycker samt annan snabbmat, till exempel hamburgare, kebab och pommes frites.
Många pizzerior erbjuder avhämtning, vilket innebär att man beställer mat i förväg eller på plats och sedan hämtar den färdiga maten i pizzakartonger/förvaringsburkar för att äta den på annan plats. Vissa pizzerior har även hemleverans. Det innebär att ett pizzabud transporterar den beställda maten till beställarens ytterdörr eller angivna adress, under förutsättning att adressen är inom ett förangivet avstånd från pizzerian. 

Övrigt
Slogan
Välkommen till Rävekärr Pizza
Specialitet
Pizzeria

Län Västra Götalands län

Kommun Mölndal

E-post ali.molai@hotmail.com

Telefon 031-278284

Hemsida http://www.pizzador.se/

Mobil 072 922292