Webinfo logo
Besökadress
DALAGATAN 38,11324,STOCKHOLM
Verksamhetsbeskrivning

Psykoterapeut i Stockholm. Välkommen till Magdalena Bluhme !

Välkomna krisen för där finns också drivkraft till förändring

Vår uppgift blir att utifrån den relation som vi tillsammans bygger upp ta reda på hur du är van att relatera till andra och vilka känslofobier du kan ha med dig. Gemensamt kan vi prova på nya och bättre sätt att vara i de känslor du upplever och därmed också få nya erfarenheter av hur en helande relation kan kännas.

Varmt Välkommen till oss !

 Hitta Hit

Vi finns nära T-banestationen vid Odenplan, gröna linjen. Buss 4, hållplats "Dalagatan" finns 200 meter bort. Buss 53 och 69 stannar utanför porten och buss 40 och 65 har hållplats i kvarteret. Dalagatan ligger nära Essingeleden, Norrtull och Uppsalavägen. 10-15 minuters promenad från Karlbergs pendeltågsstation. Parkering för bil är möjlig i kvarteret.

Allmän beskrivning

Att söka hjälp

Att söka hjälp, särskilt om man har erfarenheter av att ingen hjälp finns att få, är den största svårighet en människa kan befinna sig i. För att kunna hjälpa någon annan människa behöver hon bli mött precis i den utsattheten.

Många av oss har utvecklat fobier för egna känslor på grund av bristfälligt stöd från vår omgivning. Känslan har blivit förknippad med negativa upplevelser och hålls på så sätt borta från vårt medvetna jag.   

   

         

Övrigt
Slogan
Välkommen till Magdalena Bluhme
Specialitet
Psykoterapeuter

Län Stockholms län

Kommun Stockholm

E-post magdalena@vasaparkenspsykoterapi.se

Telefon 070-2042971