Webinfo logo

Revisorer Uddevalla

Hagsgård Revision AB

Besökadress
Västgötavägen 24b,45124,Uddevalla
Postadress
Box 683,45124,Uddevalla
Verksamhetsbeskrivning

Revisorer Uddevalla. Välkommen till Hagsgård Revision AB.

Vi är ett nystartat företag med många års erfarenhet i branschen och som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lönehantering, deklarationer och konsultationer.

OBS! På fredagar från Augusti till och med December, är kontoret stängt från klockan 12.00. Övriga dagar har vi öppet som vanligt.

Vi har erfarenhet av de flesta branscher och företagsformer.
T.ex. bostadsrättsföreningar, åkerier, byggfirmor, detaljhandel, frisörer, restauranger, datakonsulter etc.

Ja, listan skulle kunna göras lång och vi ser fram emot att se den växa. Med gedigen erfarenhet och över tio år inom branschen kan du lita på att du får bästa möjliga service. Vi hjälper dig gärna med det grundläggande, såsom bokföring och deklarationer. Men vi ger dig även goda råd och erbjuder tjänster som kan effektivisera ditt företag. Med andra ord avlastar vi dig så att du kan koncentrera dig på din verksamhet.

Allmän beskrivning

Behöver du bara hjälp med bokslutet eller har du tröttnat på ekonomihanteringen och vill helst lägga över allt på någon annan? Vad än dina behov är så kan vi skräddarsy en lösning för dig!

Vi har utöver dessa tjänster erfarit att många företagare ibland är i behov av någon att fråga och få råd ifrån. För många av våra kunder fungerar vi som bollplank där de kan få bolla tankar om allt som rör deras ekonomiska situation. Vi brinner för det vi gör och ser fram emot att få ha dig som kund hos oss! Vi vill gärna sätta oss ner med dig för att få skräddarsy en lösning som fungerar optimalt för ditt företag. Det kan handla om in- och utgående fakturahantering eller olika betalningstjänster och reskontrahantering.

Vi har erfarenthet ifrån de flesta brancher, alltifrån dagligvaruhandel till restauranger och daghem. Det innebär att oavsett om du har ett enmansbolag eller ett medelstort företag så kan vi hjälpa till i just din situation. Sköter ni den löpande bokföringen själva och har allt material hos er? Då kommer vi gärna på besök och arbetar på plats hos er!

Vi kan hjälpa er att upprätta boksluten. Oavsett om det handlar om månads-, kvartals- eller årsbokslut ser vi till att alla siffror kommer på rätt plats så du kan känna dig trygg. Naturligtvis ordnar vi även årsredovisningen.

Övrigt
Slogan
Välkommen till Hagsgård Revision AB. Revisorer Uddevalla
Specialitet
Revisorer Uddevalla

Org.nr 5568528524

Län Västra Götalands län

Kommun Uddevalla

E-post goran@hagsgard.se

Telefon 0708-793540

Hemsida http://www.hagsgard.se