Webinfo logo

Stödgrupp Karlstad

Bryggan Karlstad

Besökadress
Drottningg. 38,652 25,KARLSTAD
Bilder
Verksamhetsbeskrivning

Stödgrupp Karlstad. Välkommen till Bryggan Karlstad.

Vi är en ideell förening som arbetar för barn vars föräldrar är eller har varit aktuella inom kriminalvården. Förutom i Karlstad finns det lokala bryggor på en rad andra orter i Sverige. Alla bryggor är samlade under riksorganisationen Bryggan.

Barn till frihetsberövade föräldrar har länge varit en osynlig grupp i vårt samhälle. Det är ca 10 500 barn som varje dag har sin ena eller båda föräldrarna frihetsberövade och än fler är de barn till frivårdsklienter och före detta fängslade.

Bryggan Karlstad arbetar med barnen och deras föräldrar genom stöd och praktiskt utvecklings- och opinionsarbete. Vi vill uppmärksamma samt öka kunskapen om barnens speciella situationer.

Vår verksamhet erbjuder stöd till barn i vår målgrupp; både direkt och indirekt. Genom aktiviteter och mötesplatsen Bryggan Karlstad samt via enskilda samtal får barn och ungdomar stöd och ökade kunskap samt möjligheten att träffa andra barn och ungdomar i liknande situationer. Föräldrar erbjuds stöd i sitt föräldraskap både genom individuellt stöd och grupper; både på häkte och på anstalt samt ute i samhället.

Mer info hittar ni på www.bryggankarlstad.se

Övrigt
Slogan
Välkommen till Bryggan Karlstad. Stödgrupp Karlstad
Specialitet
Stödgrupp Karlstad

Org.nr 8024144639

Län Värmlands län

Kommun Karlstad

E-post info@bryggankarlstad.se

Telefon 054-150005

Hemsida http://www.bryggankarlstad.se

verksamhetsledare 0736-586719